© Haber int 2023

AK PARTİNİN ÖRNEK BAŞKANI

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, göreve geldiği günden bu yana Sarıyerlilerle kucaklaşmaya devam ediyor

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, göreve geldiği günden bu yana Sarıyerlilerle kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve halkın beklentilerini,taleplerini dinleyerek çözüm bulmaya çalışan,sokak sokak gezerek selamlaşıp halkla iç içe olarak muhabbet eden,diğer siyasilere örnek olacak önemli bir çalışmaları canla başla yürüten nadir siyasetçilerden.

İlçe başkanı seçildiği günden bugüne yediden yetmişe tüm Sarıyerlilerle bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve Ülkemizin yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Kurşun, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Sarıyerlilerin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

Dernekleri, STK’ları, camileri ve esnafı da ziyaret eden Kurşun, “Biz her daim halkımızın içinde olmak durumundayız. Benim vatandaşımın bir sıkıntısı varken, ben rahat edemem, rahat uyuyamam. Sarıyer halkının hizmetkarı olmak benim en büyük mutluluğum” dedi.

 

HALİL İBRAHİM KURŞUN KİMDİR?

Bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü görevinde de bulunan Halil İbrahim Kurşun döneminde başarılı çalışmalara imza atmıştı. Aslen Sivas Doğanşar doğumlu olan Kurşun, Sarıyer’de ikamet etmekte geçmiş dönemlerde de Milli Görüş partileri Refah ve Fazilet Partilerine son olarak Ak Parti’de çalışmış yöneticilik görevlerinde bulunmuştu. Şu anda Sarıyer ilçe Başkanlığını başarıyla yürütmektedir.

Çevresinde bi hayli sevilen ve beğeni alan mütevazi bir kişi olduğu tanıyanlar tarafından ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER