© Haber int 2023

Güldür güldür Show’da “Kastır şef” Gülmekten kırdı geçirdi

İtalyan şef Danilo Zanna’yı taklit eden Uğur Bilgin izleyenlerin gönüllerini yeniden fethetti. Kral skeciyle Yaşar Kösen’i canlandırarak önceki bölümlerde gönüllere taht kuran başarılı oyuncu yeniden yeteneğini konuşturdu.

Güldür Güldür Show Master Chef (Kastır Şef) skeci herkesin beğenisini topladı. 

Bazı sosyal medya sitelerinde Anlık yapılan anketlerde en çok kimi beğendiniz? Sorusuna cevaplar hızlıca geldi ve kazanan Kral skeciyle gönüllere taht kuran Uğur Bilgin oldu. Danilo şef’i taklitiyle izleyicilerin beğenisini kazanan Uğur Bilgin başarısını seyircilerden aldığı enerjiden kaynaklı olduğunu söyledi. 

 

Show TV'nin fenomen eğlene programı Güldür Güldür Show'un yeni sezonda seyirciyle buluştu. 2 Ekim Cumartesi akşamı seyirci karşısına çıkan Güldür Güldür'ün yeni sezon ilk bölümünde Kastır Şef skeciyle güldürdü. Ünlü oyuncular MasterChef'in şefleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu taklitleriyle dikkat çekiyor.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, kadrosunda Uğur Bilgin,Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Rüştü Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı program cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu gibi güçlü isimlerle yollarını ayıran proje, 2 Ekim Cumartesi’den itibaren yeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER