© Haber int 2023

Türkiye’nin en iddialı dönercisi “Seferbey” Maslak Atatürk oto sanayi’de açıldı.

Türkiye’nin en iddialı dönercisi “Seferbey” Maslak Atatürk oto sanayi’de açıldı. Odun ateşinde ağır ağır pişirilen nefis döner misafirler tarafından büyük beğeni aldı.

Büyük bir heyecanla beklediğimiz dönere atılan en şık imza  “Seferbey Döner” ilk şubesini Avrupa yakası'nda açtı. Mekan, Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesindeki ilk şubesiyle bölgeye lezzet katmaya hazır!

Alışılagelmiş döner algısını yıkan ve Maslakdaki ilk şubesiyle döner dünyasına bambaşka bir soluk getiren “Seferbey Döner”, ilk şubesiyle karşımızda. Maslak şubesindeki göz kamaştıran şıklığı ve ferah oturma alanlarıyla hizmete hazır.

 

“Seferbey Döner” yaklaşık 25 yıldır gıda sektörünün önde gelen firmalarının hemen hemen hepsinde üretimden tüketiciye kadar olan tüm aşamalarda yer almış ve emek vermiş olan iş insanlarından oluşan deneyimli ve tecrübeli bir ekip.Dekorundan menüsüne kadar bambaşka bir yenilikçi dönerci konsepti oluşturulmuş.

 

Kullandığı malzemeler doğal, eti Türkiye’nin en iyi ve en güvenilir markalarından özel olarak yetiştirilen dana ve kuzu olarak tedarik ediyor. Ayrıca, gerçek (doğal beslenen) etten yapılan döneri odun ateşinde ağır ağır pişerek lezzetine doyum olmaz şekilde konuklara servis ediliyor. İyi etten iyi pişmiş olan Dönerin yanında Tandırda yapılmış taze lavaş,Anne patatesi, yayık ayran, salatası, turşusu ile birlikte sunuluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER